Szülinapozunk

2011. június 15-én indult el az első Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam – éppen 6 éve. Számos tanfolyam, több száz hallgató, remek munkák, példamutató karrierek és vállalkozások – ha röviden, tömören összegezni kellene az elmúlt éveket. Szülinapos bejegyzésünkben egy kicsit nosztalgiázunk is. : )

   

A webdesign tanfolyam már a kezdetektől havi rendszerességgel indul, így könnyen kikövetkeztethető, hogy most, 2017 júniusában már a sokadik tanfolyamot indítjuk útjára. Statisztikai számadatokkal senki nem szeretnénk bombázni (bár tudjuk, hogy sokakat csak ez érdekelne : )), egy biztos: sok száz hallgató fordult meg a Webdesignsuli háza táján, többségük sikeresen teljesítette is a tanfolyamot, büszkén vehette kezébe webdesigner tanúsítványát.  Közülük többen önálló vállalkozást indítottak, 100%-osan megtalálták számításaikat ezen a területen, és ma már sikeres vállalkozók, szakemberek – legyen szó arculattervezésről, grafikai anyagok kivitelezéséről, weboldalkészítésről. Akik pedig nem a szabadúszó karrier mellett tették le a voksukat, ők is olyan tudással, tapasztalattal, élménnyel és érdekességgel gazdagodtak, melyeket akár a munkájuk során, akár a mindennapjaikban tudnak hasznosítani – legalábbis már biztosan más (kritikusabb) szemmel néznek egy logóra, egy weboldalra vagy a boltban kapható darabok helyett inkább ők maguk készítik el a karácsonyi/születésnapi üdvözlőlapokat.

     

vegzett_hallgatok_ebook-oldalsav3

Tehetséges, végzett hallgatóinkat e-bookba is összegyűjtöttük, hogy Ti is megismerhessétek sztorijukat, munkáikat. A lista nem teljes, folyamatosan szeretnénk bővíteni ezt a „katalógust” – várjuk a jelentkezőket!

Itt részletesebben is írtunk az e-bookról, innen pedig ingyenesen letölthető.

    

   

tananyag-mockup-2017

Az elmúlt évek alatt sokat változott mind a Webdesignsuli arculata, mind a tanfolyam tananyaga – az időnkénti frissítés, megújulás sosem árt, a folyamatos fejlődés és fejlesztés pedig kötelező. A legutóbbi nagy „átalakításra” most tavasszal került sor: márciusban már megújult tananyaggal és számos újdonsággal köszöntöttük új hallgatóinkat.

Minderről ebben a bejegyzésünkben számoltunk be.

 

 

 

 

 

Az elmúlt évek alatt (ahogy ez mással is biztosan előfordul) kaptunk hideget-meleget, de ezekre is szükség van: míg a kevésbé pozitívokból mi is tanulunk, javítunk az esetleges hibákon, hiányosságokon, addig a pozitívak jelentik a valódi erőt, az igazi motivációt a továbbiakhoz, illetve ezek a visszajelzések erősítenek meg minket abban, hogy minden egyes nap megéri tenni a hallgatókért, megéri küzdeni, hogy jobb legyen a holnap vagy a holnapután.

         

Az elmúlt évek és az elmúlt időszak véleményeit itt olvashatjátok  el – hallgatóink mondták, írták, nem mi találtuk ki.

  

idezet_lencse_zoltan

 

 

Hallgatóink munkáit folyamatosan mutatjuk be mind a weboldalunkon, mind a Facebook oldalunkon, továbbá rendszeresen írunk ki számukra külsős-belső pályázatokat, kreatív feladatokat.

 

Munkáikat itt is megtaláljátok, a legutóbbi pályázatok eredményeiről pedig ezekben a bejegyzésekben írtunk:

Tavaszi gyakorlati munka a Webdesignsuliban

Tavaszi kreatív feladat hallgatóinknak

  

Bízunk benne, hogy korábbi hallgatóink is örömmel tekintenek vissza a Webdesignsuliban töltött hónapjaikra, reméljük, hogy új hallgatóink is hasonló emlékeket idéznek majd fel.

     

6. szülinapunk alkalmából mi csak ennyit szeretnénk üzenni: KÖSZÖNJÜK Nektek!

     

És akkor jön is egy kis nosztalgiázás. : )

hirlevel-fejlec

       

tananyag

      

dev

    

arculat-dvd

  

munkaink-tanoncok

       

polo

      

new_powt_layout_small

      

footer-head

      

hamarosan-indul

       

webdesigner-leszek-layout

    

webdesignsuli_boritofoto

      

wp-login

      

uj-arculat-dvd-layout-small

       

     


   

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.