Ünnepi üdvözletünk

Fogadd szeretettel év végi összegzőnket és ünnepi üdvözletünket kedves Olvasó!

           

Ismét eltelt egy év, és talán még gyorsabban, mint az előző évek – ahogy ez “lenni szokott” felgyorsult világunkban. A WebdesignSuli is mozgalmas évet tudhat maga mögött, és az újévi tervek is már felsorakoztak, a megvalósításra várnak.

               

Tényleg csak nagyvonalakban néhány mérföldkő a 2019-es évünkből, egyfajta év-összegzésként:

               

# Hónapról-hónapra indult a webdesign tanfolyamunk, és mindig sok új hallgatót köszönthettünk a WebdesignSuli “padjaiban”.

               

Hallgatóinknak ezúton is köszönjük a bizalmat!

  

# Idén két nagy projektünk is volt – 1) végzett hallgatóink számára PRO tanfolyamot indítottunk útjára, 2) a webdesign tanfolyam elméleti és gyakorlati tananyagát, ráépülő tananyagként a Webshop tréninget, valamint az Arculat Design Fortélyok bónuszt is kompletten felújítottuk, frissítettük.

# Ebben az évben sem maradtak el a pályázatok, a gyakorlati munkák, melyek keretében hallgatóink valódi megrendelőknek, valódi elvárások/elképzelések alapján tervezhettek, alkothattak.

# Blogunkon blogbejegyzéseinkkel, Facebook oldalunkon posztjainkkal rendszeresen szolgáltattunk hasznos, izgalmas, kreatív vagy éppen szórakoztató tartalmakat mind a weboldalak és a kreatív alkotások érdeklődök, mind régi és aktív hallgatóink számára.

# Megújítottuk és kibővítettük végzett, webdesigner vállalkozóként tevékenykedő hallgatóinkat bemutató “Akikre büszkék vagyunk”  e-bookunkat.

# 2020-as kreatív-kisokos kalendáriumunkat is elkészítettük, és a nyomdából egyenesen új hallgatóinkhoz kerülnek, valamint azok is a kezükbe vehetik, akik megrendelik “Varázslatos weboldalak” című könyvünket.

# Hogy a háttérben, például az adminisztratív teendők terén is minden gördülékenyen menjen, több egyedi rendszert is fejlesztettünk mind magunk, mind hallgatóink számára.

             

 

A legbüszkébbek hallgatóinkra vagyunk!

Szívet-lelket melengető visszajelzéseik mindig jóleső érzéssel töltenek el minket, példamutató munkáik, szorgalmuk, kitartásuk, tenniakarásuk számunkra is mindig megerősítést adnak, sok erőt, motivációt a továbbiakhoz.

        

          

Hallgatóinknak is ezt kívántuk – ezt kívánjuk Neked is, kedves Olvasónk!

Bízunk benne, hogy hozzánk hasonlóan Neked is mozgalmas éved volt, a 2019-re kitűzött terveidet sikeresen meg tudtad valósítani, és most egy kicsit Te is vissza tudsz vonulni, hogy gondolatban számot vess az elmúlt év történéseivel, elvégzett feladataival, eredményeivel, és ezekből inspirációt, motivációt merítve készülj 2020-ra. : )

Pihenj, kapcsolódj ki, töltsd szeretteiddel az ünnepeket, hogy aztán újult erővel, új tervekkel és célokkal vethesd bele magad az új évbe!

            

              

            

              

Kívánjuk, hogy mesés karácsonyod legyen, és hogy az ünnep öröme és fénye az új évben is elkísérjen!

                

                

Köszönjük, hogy egész évben velünk tartottál!

Találkozzunk 2020-ban is!

             

 


            

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.