Évösszefoglalónk – 2023

A WebdesignSuli „háza táján” is csak úgy rohan az idő. Eltelt egy újabb (tan)év. Fogadd szeretettel év végi összefoglalónkat és ünnepi üdvözletünket kedves Olvasó!

A korábbi évekhez hasonlóan idén sem tétlenkedtünk, sok tennivalóval teli évet tudhatunk magunk mögött. A feladatok mellett az idei évben is számtalan sikersztorit ismerhettünk meg, sok-sok kreatív alkotással lettünk gazdagabbak hallgatóink által.

Ahogyan az eddigi 12 évben, idén is hallgatóinkra vagyunk a legbüszkébbek! : )

Igazán elképesztő látni, hogy ki milyen tervekkel indul útnak, milyen céllal jelentkezik a Webdesign Tanfolyamunkra. Sokan azért vágnak bele a tanfolyamba, hogy a megszerzett kompetenciákkal saját kreatív vállalkozást alapítsanak, valódi megrendelői megbízásoknak tegyenek eleget – mindig örömmel látjuk, hogy vannak, akiket már a tanfolyam végzése közben találnak meg ügyfelek, megrendelések. Emellett vannak olyan hallgatóink, akik családi vállalkozásuk arculatát, weboldalát szeretnék saját kézben tudni, valamint olyanok is, akik a jelenlegi/jövőbeli munkahelyükön szeretnék kamatoztatni a tanfolyamon megszerzett tudást. És nem egy anyuka, kismama számára a mi tanfolyamunk a kapaszkodó, ahhoz, hogy vissza tudjanak térni a munka világába.

A tanfolyamot nagyon élveztem, érthető, követhető volt teljesen. Azért is vágtam bele, hogy egy kis kreativitást csempésszek a szürke jogi terület mellett a hétköznapokba. : )

dr. Györke-Sipos Mónika, hallgatónk

Igazán hálás vagyok az egész tanfolyamért. Mindig is arról álmodtam, hogy egy kreatív szakmában dolgozzam, ahol sosem áll meg a tanulás. Januárban ugrott fel a hirdetés, elolvastam és gondoltam, akkor miért is ne. Nagyon szimpatikus volt már az elején az egész tanfolyam. Ezért májusban jelentkeztem is. Természetesen nem is bántam meg a döntést. Két kisgyerekkel azért nem volt zökkenőmentes, de amikor azt veszed észre, hogy már csukódik le a szemed és még mindig csinálnád, és csak azért mész el aludni, mert van holnap is, akkor az ember úgy érzi, talált valami értékeset. Látom, hogy rengeteg még a tanulnivaló, de engem például ez motivál a legjobban. Az összes munkahelyemet azért hagytam ott x idő után, mert már nem volt mit tanulni. : ) Szóval köszönöm az érthető, motiváló tananyagot, amivel egy kicsit a szakma lelkét is át tudtátok adni.

Pap Éva, hallgatónk

Már hónapokkal ezelőtt végeztem a tanfolyammal, viszont annyi munkám volt (amit Nektek köszönhetek), hogy a saját weboldalamat most tudtam rendbe tenni. Életem legjobb döntése volt ez a tanfolyam. Megtaláltam önmagam és imádom azt, amit csinálok. Pár más jellegű oktatáson már részt vettem, miközben kerestem az utam, de ennyire profi és részletes tananyagot sehol sem kaptam. A segítőkészségetek pedig valami hihetetlen számomra. Rengeteg kérdést tettem fel a megrendeléseim kidolgozásával kapcsolatban e-mailben, és minden alkalommal fél órán belül nagyon hasznos választ kaptam. Amikor nagyobb problémám volt, mindig segítségül hívhattam az oktatókat és nagy türelemmel és kedvességgel segítettek. Annyira szuper, hogy bármikor, amikor szükségem van rá, a leckéket is vissza tudom nézni, ha elakadnék. Mindig van mit tanulni és van hova fejlődni, de egy olyan erős alapot kaptam Tőletek, amit minimum 3-4 tanfolyamból tudtam volna összeszedni, ha nem hozzátok jelentkezem. Ezerszer is csak azt tudom mondani, hogy köszönöm!!!

Mező Barbara, hallgatónk

Köszönöm a lehetőséget, hogy a WebdesignSuliban tanulhattam! Rendkívül gazdag időszak volt ez, fél évvel ezelőtt nem hittem el, hogy saját magam is megtervezhetem és kivitelezhetem a weboldalamat – de ennél messze sokkal többet kaptam. Az oktatóanyagotok tele van hasznos tippekkel és infókkal, a plusz marketinganyagról nem is beszélve, ami önmagában aranyat ér. Rendkívül sok tudással gazdagodtam, köszönöm Nektek.

Geburth Laura, hallgatónk

Hallgatóink példamutató munkái, kreatív alkotásai mellett sem mehetünk el szó nélkül. Szorgalmas hallgatóink sok esetben a kötelező értékelésre küldendő modulzáró feladatok mellett gyakorlati munkáikkal, egyéb gyakorlásként készített remekműveikkel is megörvendeztetnek minket, valamint lelkesen számolnak be fejlődésükről, vagy éppen a tanfolyam alatt érkező valódi megrendelőkről, a számukra készített alkotásokról.

Szeretném megköszönni azt a tanulási élményt, ami a tanfolyam során felhalmozódott bennem. Élmény volt az egész, élveztem a munkákat, a gyakorló feladatokat, és mivel engem a szüleim arra neveltek, hogy próbáljak meg pénzt keresni abból, amit igazán szeretek csinálni, így pláne nagy örömmel töltött el új dolgokat tanulni ebben témakörben.

Magyar Tamás, hallgatónk

Köszönöm a sok-sok ötletet, gyakorlati feladatot, inspirációt és tanulási lehetőséget!

Remenár Fanni, hallgatónk

El kell mondanom, hogy annyira belemerültem mostanában ezekbe a feladatokba, hogy már éjszakánként is ezekkel álmodom, mit lehetne még beletenni az adott munkába! Nagyon élvezem az egész tanfolyamot, szuperül összeállított! Alig várom, hogy belevessem magam a most következő anyagrészbe, a webes alapokba, mert ez is nagyon érdekel! Rég éreztem magamban ennyi motivációt valamivel kapcsolatban! Tudni akarok egyre többet és többet! Köszönöm ezt Nektek! : )

Csabai Enikő, hallgatónk

És ha már a példamutató munkáknál tartunk… Bizony kreatív pályázatokból idén sem volt hiány. : )

Idén nyáron három pályázati lehetőséggel is megleptük hallgatóinkat, akik minden esetben óriási lelkesedéssel, jobbnál jobb ötletekkel, munkákkal vettek részt ezeken a pályázatokon.

Aktív és végzett hallhatóink számára egyformán rengeteg lehetőség nyílik, hogy változatos témájú pályázatokon mutassák megWebdesign Tanfolyamon elsajátított tudásukat, valamint, hogy valódi ügyfeleknek dolgozzanak, megrendelői megbízásoknak tegyenek eleget.

Ezek a pályázatok nagyszerű lehetőséget jelentenek a WebdesignSuli hallgatói számára, ugyanis tapasztalatokat szerezhetnek, továbbá az elkészített munka referenciának sem utolsó. A nyertes pályamunka alkotójára a díjazás és az elismerés mellett további együttműködések, egyéb munkák és megbízások is várhatnak.

A nyarat egy szuper gyakorlási lehetőséggel indítottuk a WebdesignSuliban, hallgatóink egy veszprémi apartman számára tervezhettek arculatot.

Szinte „ki sem hűlt” az első pályázat, hallgatóink már egy újabb arculat megtervezésébe vethették bele magukat. A veszprémi apartman logóját követően egy élővirág-kompozíciók, ajándékboxok és lufidekorációk elkészítésével, értékesítésével és kiszállításával foglalkozó vállalkozás arculatát tervezhették meg.

A harmadik logótervező pályázat során pedig egy Balaton-felvidéki kis zsákfaluban, a csodás fekvésű Hidegkúton található rendezvényhelyszín, a Kovács Pajta számára tervezhettek logót.

Természetesen mi sem unatkoztunk az év során! : )

Kibővítettük végzett hallgatóinkról szóló Akikre büszkék vagyunk című letölthető kiadványunkat, melyben az eddigi 34 sikersztorit további 10 hallgatói történettel egészítettük ki.

Volt, aki több év távlatából számolt be karrierjéről, és volt olyan is, aki csak néhány hónapja vette át a webdesigner tanúsítványát, de már most saját vállalkozást és kiváló referenciákat tudhat maga mögött. Hallgatóink többsége teljesen más területről érkezett, tehát szó szerint a nulláról, más-más célokkal, tervekkel vágtak bele a webdesign tanfolyamba. És bizony vannak olyanok is, akik feladva régi munkájukat, az „aktatologatást” hátra hagyva kezdtek bele a tanfolyamba, hogy arculattervezéssel, weboldalkészítéssel foglalkozhassanak, önálló vállalkozók, szabadúszók legyenek.

Válaszaikból az is kiderül, hogy a tanfolyam elvégzését követően hogyan tudtak munkákat szerezni, hogyan is „indult be az a bizonyos szekér”, hogyan sikerült saját vállalkozásba fogniuk, mivel foglalkoznak, hol tartanak most, milyen terveik, céljaik vannak a jövőt illetően.

Őszintén nyilatkoznak arról, hogy megérte-e elvégezniük a Webdesign Tanfolyamot, miért is vágtak bele a tanulásba. Hasznos tanácsokkal és útravalókkal szolgálnak azok számára is, akik még csak fontolgatják a webdesign tanfolyamra való jelentkezést.

És itt szeretnék köszönetet mondani Nektek, hiszen grafikusként is olyan dolgokba láttam bele, amiket a tanulmányaim alatt sem tapasztaltam még. Erre vágytam, hogy egy ilyen komplex szakmám legyen, így már bátrabban neki tudok vágni egy vállalkozásnak a közeljövőben : ). Tudom, van még mit bőven tanulnom, de úgy érzem, ha Ti nem vagytok, nem kapom meg azt a bizonyos kezdő löketet. Nagyon köszönöm Nektek : )

Balázsi Barbara, hallgatónk 

Nagyon szépen köszönöm a türelmet! Élmény volt minden perce a tanfolyamnak! : ) Biztosan vannak benne még hibák, de sokat fogok gyakorolni, hogy profivá váljak. Ez volt az álmom és megvalósult. : )

Tegnap óta beindítottam a vállalkozásomat is és mellékállásban fogok tevékenyen dolgozni. Örülök, hogy tanulhattam nálatok! : ) Ilyen suliba öröm járni! : ) 

Patyi Andrea, hallgatónk

Nagyon szuper volt ez a suli! Az alapoktól kezdve a magas szintű tanulmányokig kiváló tananyag volt! Igazán megérte ; )

Ezért nemsokára beindítjuk a saját vállalkozásunkat : )

Hajdu Tamás hallgatónk

Nagyon köszönöm ezt a fél évet! Rengeteg hasznos dolgot tanultam és alig várom, hogy még ennél is jobban továbbképezhessem magam, és később elindíthassam a saját vállalkozásomat!

Szelei Csilla, hallgatónk

Emellett pedig óriási mennyiségű kreatív tartalmat gyártottunk a 2023-as évben is. Blogunkra írt cikkeink, blogbejegyzéseink “tára” már-már felérnek egy kisebb könyvtárral. : ) Facebook oldalunkon és Instagram oldalunkon rendszeresen osztottunk meg kreatív színes-szagos, hasznos, érdekes, szórakoztató, inspiráló tartalmakat.

Köszönöm nektek a tanfolyam elkészítését és professzionális kivitelezését. Jó volt, hogy a saját tempómban haladhattam és hogy akár online, akár könyvből is tanulhattam. Szuper átfogó ismeretekre és tapasztalatra tettem szert, amit több téren tudok/tudtam kamatoztatni már a tanfolyam ideje alatt is! A blogbejegyzések és az inspiráló Facebook bejegyzések is hasznomra voltak, kicsit noszogattak is ; )

Romhányi Éva, hallgatónk

Bízunk benne, hogy hozzánk hasonlóan Neked is mozgalmas éved volt, kedves Olvasónk, a 2023-ra kitűzött terveidet sikeresen meg tudtad valósítani, és most egy kicsit Te is vissza tudsz vonulni, hogy gondolatban számot vess az elmúlt év történéseivel, elvégzett feladataival, eredményeivel, és ezekből inspirációt, motivációt merítve készülj 2024-re. : )

Kívánjuk, hogy mesés karácsonyod legyen, és hogy az ünnep öröme és fénye az új évben is elkísérjen!

Köszönjük, hogy egész évben velünk tartottál!


Találkozzunk 2024-ben is!

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.