Tananyag UPDATE 2017

A tavasz a megújulás időszaka, és így volt ezzel a webdesign tanfolyam tananyaga is: a márciusi tanfolyamra jelentkezett hallgatóink már a frissített és felújított leckéket kapják kézhez – a jól megszokott módon: online és nyomtatott formában egyaránt. : )

A régi tankönyv nemcsak tartalmilag újult meg, frissült fel, hanem teljes redesignon is átesett. A bevezető fejezetek és instrukciók után 9 +2 fejezeten és 68 leckén keresztül sajátíthatják el a hallgatók a szakma „csínját-bínját”.

Az e-oktatóteremben is elérhető tananyag első moduljában a tervezéselméleti tudnivalókkal és az arculattervezéssel ismerkedhetnek meg, majd az elméletet a gyakorlatban is kipróbálhatják, ugyanis képzeletbeli megrendelőknek kell többek között logót, névjegykártyát, plakátot, weboldal design tervet tervezniük, és mindezt ütős formában tálalniuk. A 180 oldalas tankönyv második moduljában a kódolás „rejtelmeibe” áshatják bele magukat, továbbá betekintést kapnak a weboldalak és a honlapkészítés világába, és végül elérkeznek a WordPress weboldalakhoz, azaz funkciókkal is felvértezett weboldalakat kell készíteniük WordPress sablonok átdizájnolásával. Hallgatóink az online és offline egyaránt elérhető tananyag utolsó harmadában az online marketinggel és annak területeivel, eszközeivel is megbarátkozhatnak, végül hasznos útmutatókat kapnak saját vállalkozásukhoz, szabadúszó karrierjük építgetéséhez.

 

 

tankonyv_belso

 

 

Az egyes leckék során nemcsak az elméletet ötvözzük a gyakorlattal az igen színes gyakorló feladatok által, hanem tippekkel-tanácsokkal, figyelmeztetésekkel, ajánlókkal, tudástárral és eszköztárral is egyaránt szolgálunk. A tankönyvben/e-oktatóteremben található tananyag sokórányi oktatóvideóval és a mintafeladatok mappáival, valamint PDF dokumentumokba foglalt anyagokkal egészül ki, melyeket pendrive-on is mellékelünk.

A hallgatók a tanfolyam során a gyakorló feladatok mellett csekkpontokon is megmérettethetik a tudásukat, képességeiket, kreativitásukat, továbbá 2 modulzáró feladattal is bizonyíthatják rátermettségüket, és ezzel együtt egyben visszaigazolást is kapnak az eddigi munkájukról, szárnybontogatásaikról. A tanfolyamot végül a vizsgamunkájukkal pecsételhetik meg, mely ugyan a tanfolyam zárását jelenti, de kibontakozó vállalkozásuk, szabadúszó karrierjük első állomása is lehet, hiszen saját maguk vagy akár valódi megrendelő számára kell egy komplett weboldalt készíteniük.

A kiválóan teljesítő hallgatóink webdesigner tanúsítványát szakmai ajánlópecsétünkkel is (szó szerint) megpecsételjük. : )

 

 

 

Hogy milyen újdonságokkal készülünk még?

Az e-oktatóteremben útjára indítjuk a SmartWall névre hallgató, webes applikációként is – Androidon és IOS-on egyaránt – elérhető „csodabogarunkat”, azaz az OkosFal-at, mely hallgatói fórumként fog funkcionálni. Ezen a „falon” egy egymást segítő, támogató közösséget szeretnénk építeni, ahol a hallgatók akár az oktatóknak, akár egymásnak feltehetnek kérdéseket, segítséget, tanácsot kérhetnek, egymással is megvitathatnak egy-egy témát, közösen találhatnak egy-egy problémára megoldást, de akár egy aktuális pályázatra vagy éppen szakmai újdonságokra is felhívhatják hallgatótársaik figyelmét, továbbá megoszthatják egymással a munkáikat és a tapasztalataikat.

 

smartwall3

 

Bízunk benne, hogy a SmartWall valóban be tudja tölteni ezt az igen fontos szerepet és ezeket az igen hasznos funkciókat, a közösségépítés valódi helyszíne lehet.

 

smartwall2

 

 

Számos megkeresés érkezik hozzánk, és ezeket első kézből tolmácsoljuk a hallgatóink felé, így a hírlevelek mellett kifejezetten aktuális pályázatokról, projektekről, munkalehetőségekről szóló leveleket is küldünk számukra.

Valódi gyakorlati és karrier lehetőségek várják őket!

 

Az elmúlt években sok hallgató végezte el a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam-ot. Közülük jó néhányan saját vállalkozásba kezdtek, és ma már igen sikeres pályafutást tudhatnak maguk mögött, referenciamunkáik, kiemelkedő projektjeik tárháza igencsak gazdagodott az elmúlt időszakban – a jövőbeli tervek, célok pedig mindegyikük tarsolyában ott lapulnak. Most őket fogtuk egy „csokorba”, egy e-book-ba, hogy bemutathassuk őket és a webdesigner munkájukat.

Tölts le az e-bookut és ismerkedj is meg velük! : )

 

 

Ha Te is szeretnéd elsajátítani a megújult tananyagot, jelentkezz a most induló webdesign tanfolyamra!

 

Nézd csak, megmutatjuk, hogy miért fog Neked nagyon tetszeni a Profi Otthoni Webdesign Tanfolyam:

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.